Bedrijfspand verkopen

Persoonlijk en professioneel: dé verkoopmakelaar voor Bedrijfs onroerend goed (b.o.g.) van Ter Apel en omstreken

Een goede bedrijfshuisvesting is voor veel ondernemingen een belangrijke succesfactor. Een winkel met uitnodigende uitstraling op de juiste plek, een goed bereikbare bedrijfshal die met je meegroeit; met een goede bedrijfsruimte onderneem je simpelweg beter!

Als verkoopmakelaar b.o.g. weten we als geen ander hoe we geïnteresseerden voor jouw te koop staande bedrijfsruimte kunnen overtuigen. We zijn flexibel, ondernemend en zetten je pand overtuigend in de markt. Wij zien het als een uitdaging om van jouw bedrijfsruimte een propositie te maken die potentiële kopers met beide handen aannemen!

De verkoop van je bedrijfsruimte heeft een grote impact op je onderneming. Een succesvolle verkoop met een goede opbrengst bespaart je véél stress en zorgt dat jij verder kunt met ondernemen.

De doorgewinterde professionals van Erdman staan met al hun kennis en ervaring aan jouw kant. Wij trekken potentiële kopers aan en zorgen wij dat jij het beste bod binnensleept.

De persoonlijk betrokken bedrijfsmakelaar

Bij Erdman kun je rekenen op alle aandacht en inspanning van het volledige team. Onze makelaardij is klein, hecht en betrokken bij jou als opdrachtgever. In alle stappen die we nemen, spannen we ons in om voor jou het beste resultaat te realiseren.

Verkopen is maatwerk
Elk bedrijfspand is anders: locatie, uitstraling, voorzieningen zijn vaak erg specifiek. Wij maken uit deze combinatie een strategie om je pand voor zoveel mogelijk kijkers en kopers interessant te maken.

Leent jouw pand zich voor pakkende 360-graden foto’s of overtuigen we de kijkers met een spetterende video?
We doen precies wat bij jouw situatie en jouw pand past. Ook informeren we ons netwerk nog vóórdat je pand open en bloot op Funda staat.

Veel stappen, weinig zorgen
Een bedrijfsruimte verkopen is een ingewikkeld proces met veel administratieve en juridische stappen. Terwijl jij als verkoper drukdoende bent met je nieuwe pand, strijken de professionals van Erdman dit proces voor jou glad: we zorgen ervoor dat je de verkoop van je bedrijfspand vlekkeloos en op een prettige manier afrondt.

Jouw belang staat voorop
Het lijkt een dooddoener: natuurlijk handelen we uitsluitend in jouw belang. Toch is ons werk letterlijk een erezaak: we zijn wettelijk verplicht, en o.a. door de NVM erecode gebonden, om uitsluitend jouw belangen te dienen. We gaan voor jouw beste bod en doen ons uiterste best om jou 100% tevreden te maken.

Wil jij het beste bod?

Zoek jij de makelaar met het grootste bereik, volop gemotiveerd om van de verkoop van jouw bedrijfspand een succes te maken? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we vertellen hoe we voor jou het beste bod realiseren.

Hoe helpt een verkoopmakelaar b.o.g.?

Ondernemers die een bedrijfsruimte verkopen, schakelen meestal een verkoopmakelaar b.o.g. in. Veel ondernemers kiezen hiervoor omdat de verkoop van een pand een ingewikkeld traject is. Om het goed te kunnen verkopen zijn veel commerciële, administratieve en juridische vaardigheden nodig. Een kleine misstap kan leiden tot mindere opbrengst, of misschien wel even erg: gedoe achteraf.

We houden drie randvoorwaarden voor ogen:

  • Je wilt de maximale opbrengst
  • De verkoop moet vlot verlopen, binnen de gestelde termijn
  • Jouw focus ligt op je onderneming, niet op de administratieve rompslomp rond de verkoop

Een NVM verkoopmakelaar b.o.g. begeleidt de verkoop van je pand van begint tot eind. Bij Erdman geloven we dat het proces volledig moet worden afgestemd op jouw wensen en eisen. Van ons kun je de volgende stappen verwachten bij de verkoop van je bedrijfsruimte:

  • Vaststellen van strategie
  • Bepalen van de vraagprijs
  • Kijkers ontvangen
  • Het beste bod realiseren
  • Administratieve ondersteuning

Bij Erdman hebben we een team van professionals, stuk voor stuk persoonlijk betrokken bij de verkoop van panden. Fotografie, styling, video: het zijn allemaal disciplines waarvoor we de juiste specialist inschakelen. Je houdt één vast aanspreekpunt, maar we werken samen aan de verkoop van jouw bedrijfsruimte. Zo houden we elkaar scherp en bereiken we elke keer weer het beste resultaat.

Vaststellen van een verkoopstrategie

Als verkoper ben je uniek in de wensen en eisen die je aan de verkoop stelt. Misschien heb je al een nieuwe bedrijfsruimte gevonden of zelfs betrokken, en wil je zo snel mogelijk het beste bod binnenslepen. Of je hebt alle tijd, en wilt alleen verder als je een zo hoog mogelijk bedrag hebt gerealiseerd. Spring je zelf in beeld om je pand op social media naar ongekende hoogte te laten stijgen, of vertrouw je op onze magazine-waardige fotografie?

Je merkt het al: er is veel te kiezen. Samen met jou bepalen we hoe we de verkoop insteken. We gaan voor jouw droomuitkomst, zonder concessies.

Bepalen van de vraagprijs

In de huidige woningmarkt staan kopers onder zware druk. Dat leidt tot hogere prijzen. Soms zo hoog, dat ze niet meer in verhouding staan tot de oorspronkelijke vraagprijs.

Toch is de vraagprijs onverminderd belangrijk: juist de vraagprijs bepaalt hoeveel mensen komen kijken, mensen wegen de vraagprijs mee in de biedingen die ze doen. Je treft het: bij Erdman genieten we als ervaren registertaxateurs het vertrouwen van hypotheekadviseurs en banken uit de weide regio.

Als lid van zowel het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) hebben we het beste inzicht in prijsontwikkelingen in de vastgoedmarkt in en om Ter Apel.

“Een bedrijfspand is een bedrijfsmiddel. Ondernemers kunnen met de juiste keuze de groei van hun bedrijf versnellen. Wij verpakken een pand zó, dat potentiële kijkers en kopers de mogelijkheden voor zich zien, verliefd worden en hun kansen pakken.”

Peter Erdman

Kijkers ontvangen

Als verkoopmakelaars verstaan we als geen ander de kunst van het verleiden. Met liefde voor het vak, 25 jaar ervaring en een gezonde dosis mensenkennis stellen we kijkers op hun gemak. We begeleiden ze vanaf het moment dat ze over de drempel stappen.

Vanaf dit punt helpen we ze de mogelijkheden te zien. We vormen een beeld van de ondernemer, van zijn zaak, en helpen hem om in te beelden welke voorsprong dit pand hem kan geven.
We houden je na bezichtigingen natuurlijk direct op de hoogte!

Het beste bod realiseren

In de markt voor zakelijk vastgoed hebben we goed inzicht in de prijzen, dankzij ons lidmaatschap van de NRVT en NVM Business. Zo kunnen vooraf al heel goed bepalen wat de waarde van een pand is. Door een uitgekiende verkoopstrategie bereiken we een maximale doelgroep aan kijkers en potentiële kopers.
Makelaardij Erdman heeft ruim 25 jaar ervaring en sleept voor jou het allerbeste bod op de markt binnen.

Administratieve ondersteuning

Met mooie plaatjes, teksten, leuke rondleidingen en een goede onderhandeling zijn we er nog niet. Gedurende het hele proces worden er administratieve handelingen verricht: als makelaars zorgen we ervoor dat je als verkoper aan alle juridische verplichtingen voldoet. Zo helpen we met de “vragenlijst” waarmee je kopers voorziet van informatie, regelen we de kadastrale- en waar nodig bestemmingsplanonderzoeken en zorgen we dat het opstellen van de koopovereenkomst, aanlevering bij de notaris en de oplevering van je bedrijfspand feilloos worden uitgevoerd.

Ga jij voor een soepele en succesvolle verkoop van je bedrijfsruimte?

Erdman staat voor een betrokken en persoonlijke begeleiding bij de verkoop van jouw bedrijfsruimte. Benieuwd wat we in jouw geval kunnen betekenen? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Zekerheid en transparantie

Mogen we nog iets zeggen over eerlijk zakendoen? Weet dan dat we aangesloten zijn bij o.a. de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), Funda, het Nederlands WoningWaarde Instituut (NWWI), Vastgoedcert gecertificeerd, Erkend Hypotheekadviseur, lid van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en lid van AdFiz, de branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs.

Ofwel: we houden ons strikt aan de wet, de regels van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) de erecode van de NVM en de reglementen van de overige genoemde instellingen. Want eerlijkheid duurt het langst, en niets maakt ons gelukkiger dan een opdrachtgever goed en eerlijk helpen.

Persoonlijk contact

Mogen we je helpen? Neem contact op en stel direct je vraag!

Peter Erdman info@erdman.nl
0599 582000
Daniël Erdman info@erdman.nl
0599 582000
Linda Erdman info@erdman.nl
0599 582000