Onafhankelijk verzekeringsadviseur in en om Ter Apel

Onafhankelijk en deskundig: dé verzekeringsadviseur van Ter Apel en omstreken

Zoek je een verzekeringsadviseur die écht naar je luistert? Die verzekeringen zo samenstelt dat ze perfect bij jouw persoonlijke situatie passen? Die voor jou de kleine lettertjes napluist? Een professionele bemiddelaar die bij claims geen vragen stelt, maar ze beantwoordt.

Dan heb je het getroffen: zo werken we bij Erdman! We bieden verzekeringen aan waar jij goed mee gedekt bent, tegen scherpe prijzen.

Alle particuliere schadeverzekeringen

Bij Erdman kun je rekenen op alle aandacht en inspanning van het volledige team. Onze makelaardij is klein, hecht en betrokken bij jou als opdrachtgever. In alle stappen die we nemen, spannen we ons in om voor jou het beste resultaat te realiseren.

Autoverzekeringen
In het verkeer zit een ongeluk in een klein hoekje. De afgelopen jaren worden jaarlijks meer dan een miljoen schades per jaar gecalculeerd – en dan zijn er nog de kleine schades die autobezitters voor lief nemen.
Hoe verzeker je je auto veilig, zonder nare verrassingen tegen een gunstig tarief? Samen met jou bepalen we welk type verzekering en welke uitbreidingen bij je auto en autogebruik passen. Vervolgens zoeken we de verzekeraar waar je schadevrije jaren de beste premie opleveren.

Reisverzekeringen
Na de coronacrisis komen alle mooie vakantiebestemmingen weer binnen ons bereik. Daar wil je dan vooral van genieten! Een verloren zonnebril, gestolen voorwerpen of zelfs een onverwacht ziekenhuisbezoek zijn erg vervelend. Een reisverzekering met goede dekking helpt je waar mogelijk, en zorgt ervoor dat op je vakantie niet wordt gehinderd door financiële en praktische zorgen.

Woonverzekeringen
Heb je een eigen woning? Dan wil je deze verzekeren middels een woonhuis- of opstalverzekering. Zo ben je gedekt voor brand-, storm-, inbraak- en waterschade. Of je nu koopt of huurt, in alle gevallen is het aan te raden om je inboedel te verzekeren. Beschadigingen aan je bank, diefstal van je laptop, muziekinstrument of sieraden: een goede verzekering verzacht de pijn en zorgt voor een vlotte afhandeling.

Ongevallenverzekeringen
De meeste ongelukken gebeuren in de huiselijke sfeer. Maar ook op het sportveld en onderweg kan er zomaar iets gebeuren. Een klein ongelukje kan echter grote gevolgen hebben. Een ongevallenverzekering vergoedt bij blijvende invaliditeit of overlijden, maar er zijn ook dekkingen voor praktische hulp en zorgkosten.

Rechtsbijstandverzekeringen
In de complexe wereld van vandaag beland je als particulier soms in ingewikkelde situaties, waarbij je echt even op je strepen moet staan. Dat kan op je werk zijn, in het verkeer, na een aankoop of in verhouding tot de overheid. Een rechtsbijstandsverzekering zorgt ervoor dat je deskundig wordt bijgestaan, verbetert je positie en vermindert de stress.

Wat onze klanten zeggen

“Fijn dat Erdman met je meedenkt. Geen pushen richting een bepaalde verzekeraar en ze helpen je ook met de overweging of je wel moet verzekeren. Wat een verademing!”

Lia

Deskundig advies

Zoek je de verzekeringsbemiddelaar die met je meedenkt? Wij helpen je graag met eerlijk, onafhankelijk advies.

Hoe helpt een verzekeringsadviseur

Een onafhankelijk verzekeringsadviseur, ook wel verzekeringsbemiddelaar genoemd, helpt je bij het maken van keuzes op het gebied van verzekeringen. Het verschilt natuurlijk per type verzekering, maar eerst proberen we helderheid te krijgen op de volgende vraagstukken:

Hoeveel risico kan en wil ik dragen?

In veel gevallen kun je een afweging maken tussen je eigen risico en je premie. Kies je bijvoorbeeld voor een hoger eigen risico op je autoverzekering, dan wordt dat beloond met een lagere premie.
Een voorbeeldje: als je weinig rijdt, van jezelf weet dat je een voorzichtige chauffeur bent én je kunt het eigen risico dragen mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan kun je zo besparen op je autoverzekering.

Welke dekking wil ik?

Verzekeraars hebben vaak een basisverzekering waarvan de dekking met modules kan worden uitgebreid. Zo kun je een doorlopende reisverzekering bijvoorbeeld vaak uitbreiden met modules voor medische kosten, annuleringen en vervangend vervoer.
Wel zo fijn, want zo betaal je niet voor dekkingen die je niet gebruikt.

Héél véél kleine lettertjes

Er zijn nog veel meer kleine variabelen die bepalen welke verzekering het beste bij jou past. Bij een opstalverzekering wil je natuurlijk wel weten dat je verzekerd bent tegen de flink gestegen waarde van je woning. Van je inboedelverzekering verwacht je dat de elektrische fiets in de schuur ook vergoed wordt bij diefstal. En welke verzekering dekt je zonnepanelen?
Erdman checkt, checkt en dubbelcheckt alle polisvoorwaarden om er zeker van te zijn dat jij met een gerust hart een verzekering kunt afsluiten.

Afhandeling bij schade

We hopen het natuurlijk niet, maar er kan altijd iets gebeuren waardoor je aanspraak moet doen op je schadeverzekering. Een deukje in de bumper van je auto of een voetbal die iets te hard het keukenraam heeft geraakt: het is zo gebeurd.
Voor de afhandeling kun je bij Erdman terecht. Sommige gevallen zijn best ingewikkeld en dan is het fijn dat wij kunnen zorgdragen voor de papierwinkel, een eventuele onafhankelijke beoordeling van de schade en het contact met de verzekeraar kunnen overnemen.

Ga jij voor een verzekering die bij jou past?

Erdman volgt de ontwikkelingen op het gebied van verzekeringen op de voet en kan samen met jou bepalen hoe jij maximaal verzekerd bent tegen minimale kosten.

Persoonlijk contact

Mogen we je helpen? Neem contact op en stel direct je vraag!

Bianca Klasens info@erdman.nl
0599 582000
Sharona Wendels info@erdman.nl
0599 582000
Nan Visscher info@erdman.nl
0599 582000