Over ons

Persoonlijk en lokaal betrokken

Bij Erdman benaderen we financiële zaken graag op een persoonlijke manier. We staan voor onze klanten klaar, zien het grote plaatje en geven graag eerlijk en verstandig advies. Niet voor niets hebben we veel disciplines onder één dak – van makelaardij, via hypotheken, tot verzekeringen en zelfs een heuse bank! Deze vakgebieden vormen het fundament onder je financiële situatie, zijn van elkaar afhankelijk en verdienen allemaal de aandacht die onze professionals kunnen geven.

Op deze manier zijn we al ruim 25 jaar betrokken bij onze klanten en onze omgeving. En daar komen wat ons betreft nog heel veel jaren bij: niks maakt ons gelukkiger dan onze opdrachtgevers te mogen helpen. Met de aankoop van een eerste woning, een volgende stap in je wooncarrière, financieringsvraagstukken of misschien met het openen van de spaarrekening voor een eerste (klein)kind.

Zó willen wij leven en ondernemen in en om Ter Apel nóg een beetje prettiger maken: door aan jouw kant te staan en in al deze belangrijke zaken uitsluitend jouw belangen te behartigen.

De mensen van Erdman

We zijn heel benieuwd naar jou! Ons werk is een stuk prettiger en leuker met een open, geïnteresseerde blik. Maar we snappen ook dat je iets van ons wilt weten. Daarom stellen we graag aan je voor: de mensen van Erdman!

Peter Erdman

We schrijven 1995. Mobiele telefoons wogen nog enkele kilo’s en op een gemiddeld kantoor hoorde je steevast zacht zoemende faxen. Naamgever en founding father Peter Erdman besloot na een indrukwekkende carrière in de financiële sector tot de start van een eigen bedrijf: in eerste instantie alleen een makelaardij.

Zijn passie voor de woningmarkt is vandaag de dag nog net zo sterk. Peter houdt het woningaanbod nauwlettend in de gaten en springt nog altijd een gat in de lucht als hij een verkoopopdracht krijgt.

Al vroeg kreeg Peter door dat een transactie met een huis niet op zich staat: hoe financier je het slim en safe? Met welke verzekering woon je ná de koop zorgeloos in je droomhuis? En als we dan toch bezig zijn, kunnen we “gewoon” bankieren dan ook niet prettiger maken?

Deze rasechte ondernemer verzamelde een groep professionals om zich heen waarmee hij hét financiële aanspreekpunt in Ter Apel en de wijde omgeving ontwikkelde: Erdman – makelaardij, hypotheken, verzekeringen en RegioBank.

In zijn vrije tijd is Peter graag bezig met … en … . ’s Zomers laadt Peter zich bij voorkeur enkele weken op aan de mediterrane kust om er vervolgens weer een jaar vol tegenaan te gaan! Na jarenlange inzet voor de vrijwillige brandweer heeft hij zijn pak een de wilgen gehangen. Tegenwoordig ligt zijn hart bij … .

Wie komt op voor jouw financiële belangen?

Benieuwd hoe Erdman jou van dienst kan zijn op het gebied van makelaardij, hypotheken, verzekeringen en bankieren?