Bankzaken

Prettig (bank)zaken doen: de RegioBank in Ter Apel

Als ondernemer zijn er een paar instanties waar je blindelings op moet kunnen vertrouwen. Misschien is je bank wel één van de belangrijkste!

Maak kennis met de RegioBank! Geen 0900-nummer, maar een bedrijf met echte mensen, waar je naar binnen kunt lopen en je vragen kunt stellen. Waar mensen naar je luisteren, met je meedenken en de beste oplossingen voor jou en je onderneming realiseren.

Dat is waar de RegioBank voor staat. En onze RegioBank in Ter Apel helemaal.

Helemaal van jouw tijd

De RegioBank is een bank die zich aanpast aan jou. Je zit aan tafel met een Zelfstandig Adviseur: een ondernemer uit Ter Apel. Iemand die weet wat ondernemen is, die de regio kent, die jou begrijpt. Wij zijn gedreven om het allerbeste voor jou te realiseren.

Diensten van de RegioBank in Ter Apel

Bij de RegioBank in Ter Apel kun je terecht voor alle bankzaken:

  • Ondernemersrekening
  • Bestuurdersrekening
  • Zakelijke spaarrekeningen
  • Bedrijfshypotheken
  • Rekening-courant Kredieten

Bij ons kun je direct de volgende bankzaken regelen:

  • Aanvragen zakelijke creditcards
  • Aanvragen betaalautomaat voor pinbetalingen

Overstapservice

De RegioBank biedt een Overstapservice aan, zodat overstappen van een traditionele bank wel zo gemakkelijk gaat. Hiermee wordt o.a. het volgende voor u geregeld:

  • Bijschrijvingen op uw oude bankrekening sturen we automatisch door naar uw nieuwe zakelijke betaalrekening bij Regiobank
  • Automatische incasso’s worden direct van uw nieuwe bankrekening afgeschreven
  • Op uw rekeningafschriften kunt u duidelijk zien welke af- en bijschrijvingen doorgestuurd zijn, zodat u deze bedrijven tijdig kunt informeren over uw nieuwe rekeningnummer.

Dit alles wordt voor een periode van 13 maanden voor uw opgevangen.

Kennismaken?

Bent u nieuwsgierig naar de persoonlijke bank bij u in de buurt en wilt u meer weten of vrijblijvend kennismaken? Loop dan eens bij ons binnen. We vertellen u bij een kopje graag alles over de voordelen van een bank in de buurt.

Persoonlijk en lokaal betrokken

Zoek je een bank die naar je luistert, met je meedenkt en er voor jou als ondernemer is? Wij vertellen je graag alles over de voordelen van de RegioBank.

Erdman, Zelfstandig Adviseur van RegioBank, een onafhankelijke tussenpersoon. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen wij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen wij exclusief voor RegioBank.