Woning verkopen in en om Ter Apel

Scherp en doortastend: dé verkoopmakelaar van Ter Apel en omstreken

Er zijn maar weinig beslissingen in je leven ingrijpender dan de verkoop van je woning. Een succesvolle verkoop met een goede opbrengst bespaart je véél stress en zorgt dat jij verder kunt met je nieuwe huis.

De doorgewinterde professionals van Erdman staan met al hun kennis en ervaring aan jouw kant. Nu alle seinen op de woningmarkt op groen staan, zorgen wij dat jij het beste bod binnensleept.

De persoonlijk betrokken makelaar

Bij Erdman kun je rekenen op alle aandacht en inspanning van het volledige team. Onze makelaardij is klein, hecht en betrokken bij jou als opdrachtgever. In alle stappen die we nemen, spannen we ons in om voor jou het beste resultaat te realiseren.

Verkopen is maatwerk
De huidige woningmarkt zorgt ervoor dat jij het als verkoper voor het zeggen hebt. Daarom maken we samen met jou een persoonlijke verkoopstrategie. Heb je tijd en ruimte om te wachten op een droombod, of wil je binnen een week van alle zorgen af zijn? Leent jouw huis zich voor pakkende 360-graden foto’s of overtuigen we de Funda-kijker met een spetterende video?
We doen precies wat bij jouw situatie en jouw huis past.

Experts in social media
Veel huizen zijn al duizenden keren gezien op Facebook en Instagram voordat ze Funda bereiken. Sterker nog: soms staat de agenda al bomvol, doordat we huizenzoekers al zo vroeg mogelijk tippen over nieuw aanbod.

We combineren de kracht van social met het bereik van Funda, zodat iedere mogelijke geïnteresseerde jouw huis in beeld krijgt.

Veel stappen, weinig zorgen
Een huis verkopen is een ingewikkeld proces met veel administratieve en juridische stappen. Terwijl jij als verkoper drukdoende bent met je nieuwe woonsituatie, strijken de professionals van Erdman dit proces voor jou glad: we zorgen ervoor dat je de verkoop van je woning vlekkeloos en op een prettige manier afrondt.

Jouw belang staat voorop
Het lijkt een dooddoener: natuurlijk handelen we uitsluitend in jouw belang. Toch is ons werk letterlijk een erezaak: we zijn wettelijk verplicht, en o.a. door de NVM erecode gebonden, om uitsluitend jouw belangen te dienen. We gaan voor jouw beste bod en doen ons uiterste best om jou 100% tevreden te maken.

Wat onze klanten zeggen

“Betrouwbaar, eerlijk advies en deskundig. De goede voorbereiding […] heeft ervoor gezorgd dat onze woning zeer snel is verkocht. Bedankt team Erdman!”

Veentuinen 73

Hoe helpt een verkoopmakelaar?

Mensen die een huis verkopen, schakelen meestal een verkoopmakelaar in. Veel mensen kiezen hiervoor omdat de verkoop van een woning een ingewikkeld traject is. Om een huis goed te kunnen verkopen zijn veel commerciële, administratieve en juridische vaardigheden nodig. Een kleine misstap kan leiden tot mindere opbrengst, of misschien wel even erg: gedoe achteraf.

We houden drie randvoorwaarden voor ogen:

  • Je wilt de maximale opbrengst
  • De verkoop moet vlot verlopen, binnen de gestelde termijn
  • Jouw focus ligt op je nieuwe woonsituatie, niet op de administratieve rompslomp rond de verkoop

Een NVM verkoopmakelaar begeleidt de verkoop van je huis van begint tot eind. Bij Erdman geloven we dat het proces volledig moet worden afgestemd op jouw wensen en eisen. Van ons kun je de volgende stappen verwachten bij de verkoop van je huis:

  • Vaststellen van strategie
  • Bepalen van de vraagprijs
  • Stylingadvies
  • Aandacht genereren
  • Kijkers ontvangen
  • Het beste bod realiseren
  • Administratieve ondersteuning

Bij Erdman hebben we een team van professionals, stuk voor stuk persoonlijk betrokken bij de verkoop van jouw woning. Fotografie, styling, video: het zijn allemaal disciplines waarvoor we de juiste specialist inschakelen. Je houdt één vast aanspreekpunt, maar we werken samen aan de verkoop van jouw huis. Zo houden we elkaar scherp en bereiken we elke keer weer het beste resultaat.

Vaststellen van een verkoopstrategie

Als verkoper ben je uniek in de wensen en eisen die je aan de verkoop stelt. Misschien heb je al een nieuw huis gekocht, en wil je zo snel mogelijk het beste bod binnenslepen. Of je hebt alle tijd, en wilt je huis alleen verlaten voor een zo hoog mogelijk bedrag. Spring je zelf in beeld om je huis op social media naar ongekende hoogte te laten stijgen, of vertrouw je op onze woonmagazine-waardige fotografie?

Je merkt het al: er is veel te kiezen. Samen met jou bepalen we hoe we de verkoop insteken. We gaan voor jouw droomuitkomst, zonder concessies.

Bepalen van de vraagprijs

In de huidige woningmarkt staan kopers onder zware druk. Dat leidt tot hogere prijzen. Soms zo hoog, dat ze niet meer in verhouding staan tot de oorspronkelijke vraagprijs.

Toch is de vraagprijs onverminderd belangrijk: juist de vraagprijs bepaalt hoeveel mensen komen kijken, mensen wegen de vraagprijs mee in de biedingen die ze doen. Je treft het: bij Erdman genieten we als ervaren registertaxateurs het vertrouwen van hypotheekadviseurs en banken uit de weide regio.

Als lid van zowel het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) als het NWWI (Nederlands WoningWaarde Instituut) hebben we het beste inzicht in prijsontwikkelingen in de woningmarkt in en om Ter Apel.

Welke verkoopstrategie past bij jou?

Wat wordt jouw persoonlijke verkoopstrategie? Heb je tijd en geduld om de maximale opbrengst te behalen? Of ga je voor zekerheid? Ontdek het met onze zelftest

“Hoe wij zulke goede biedingen krijgen? Naast ons grote bereik, weten we ook heel exact te bepalen wat een huis waard is. Jaarlijks doen we honderden taxaties, waardoor we een ongekend inzicht hebben in de échte woningwaarde.”

Peter Erdman

Stylingadvies

Eén van Peter Erdmans favoriete quotes is: “je maakt geen tweede kans voor een eerste indruk”. De reden dat onze huizen zulke goede kijkcijfers hebben, is omdat ze er stuk voor stuk geweldig uitzien. Dat komt niet alleen door de goede smaak van onze opdrachtgevers, maar ook omdat je gratis stylingadvies ontvangt. Want hoe meer kijkers we weten te trekken, hoe groter de kans dat één van die kijkers een bod doet waar anderen alleen van kunnen dromen.

Aandacht genereren

Dolenthousiast als we zijn over elk huis dat we in de verkoop hebben, overtuigen we zo veel mogelijk potentiële geïnteresseerden om te komen kijken. We spetteren van de Funda-pagina’s met de mooiste foto’s, compleetste presentatie en een uitnodigende omschrijving van jullie trotse bezit.

Daarnaast kun je erop vertrouwen dat we jouw huis op een vrolijke manier promoten bij onze volgers op Facebook, Instagram en per e-mail onder onze Huizenzoekers: toegewijde potentiële kopers die zich hebben opgegeven om als eerste het nieuwste aanbod te ontvangen.

Kijkers ontvangen

Als verkoopmakelaars verstaan we als geen ander de kunst van het verleiden. Met liefde voor het vak, 25 jaar ervaring en een gezonde dosis mensenkennis stellen we kijkers op hun gemak. We begeleiden ze vanaf het moment dat ze over de drempel stappen.

Vanaf hier kunnen wij alleen nog maar ons best doen om kijkers een goed gevoel te geven: we vertrouwen op dat magische vonkje dat overspringt, waardoor kijkers verliefd raken op jouw huis.

We houden je na bezichtigingen natuurlijk direct op de hoogte!

“Niks is mooier aan ons vak dan het laten ontstaan van de klik: dat unieke moment dat kijkers de knop omzetten en in hun hoofd al de toekomstige bewoners worden.”

Daniël Erdman

Het beste bod realiseren

Dankzij de situatie op de woningmarkt ontvang je als verkoper meer dan genoeg biedingen. Een bod bestaat uit een prijs die de koper bereid is te betalen, eventueel onder bepaalde voorwaarden: zo kan de verkoop bijvoorbeeld pas doorgaan na verkoop van de eigen woning van de bieder, na een bouwtechnische keuring met goede uitkomst of een voorbehoud van financiering. Deze voorwaarden kunnen voor onzekerheid of vertraging zorgen. Het beste bod is een combinatie van prijs en voorwaarden die het best met jouw wensen overeenkomt.
Makelaardij Erdman heeft ruim 25 jaar ervaring en sleept voor jou het allerbeste bod op de markt binnen.

Administratieve ondersteuning

Met mooie plaatjes, teksten, leuke rondleidingen en een goede onderhandeling zijn we er nog niet. Gedurende het hele proces worden er administratieve handelingen verricht: als makelaars zorgen we ervoor dat je als verkoper aan alle juridische verplichtingen voldoet. Zo helpen we met de “vragenlijst” waarmee je kopers voorziet van informatie, regelen we de kadastrale- en waar nodig bestemmingsplanonderzoeken en zorgen we dat het opstellen van de koopovereenkomst, aanlevering bij de notaris en de oplevering van je huis feilloos worden uitgevoerd.

Ga jij voor een soepele en succesvolle verkoop?

Erdman staat voor een betrokken en persoonlijke begeleiding bij de verkoop van jouw huis. Benieuwd wat we in jouw geval kunnen betekenen? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Wat onze klanten zeggen

“Ik werd van alle kanten gewaarschuwd: verkopen geeft stress… Niks is minder waar. Eigenlijk ging het hele proces zo soepel, bijna als vanzelf. Ik realiseer me dat dit grotendeels aan de enorme inzet van het team van Erdman te danken is. Peter, Linda en alle anderen, hartelijk bedankt!”

Veentuinen 73

Zekerheid en transparantie

Mogen we nog iets zeggen over eerlijk zakendoen? Weet dan dat we aangesloten zijn bij o.a. de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), Funda, het Nederlands WoningWaarde Instituut (NWWI), Vastgoedcert gecertificeerd, Erkend Hypotheekadviseur, lid van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en lid van AdFiz, de branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs.

Ofwel: we houden ons strikt aan de wet, de regels van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) de erecode van de NVM en de reglementen van de overige genoemde instellingen. Want eerlijkheid duurt het langst, en niets maakt ons gelukkiger dan een opdrachtgever goed en eerlijk helpen.

Persoonlijk contact

Mogen we je helpen? Neem contact op en stel direct je vraag!

Peter Erdman info@erdman.nl
0599 582000
Linda Erdman info@erdman.nl
0599 582000
Daniël Erdman info@erdman.nl
0599 582000