Mijn favorieten

Woningmakelaardij verkoopbegeleiding

Waarom Erdman?

Bij het verkopen van je woning komt veel kijken, letterlijk meer dan alleen de nieuwe kopers. Om het gehele verkoopproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen mag je bij ons verwachten dat wij altijd goed voorbereid bij je op de stoep staan, voor contact met jou, maar ook voorbereid op alle vragen (ook van potentiele kopers) betreffende jouw woning. We werken vooruitstrevend, makelaardij is een vak, maar vooral onze passie. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in het vak. Wij houden van korte lijnen, recht-toe-recht-aan en een heldere en duidelijke communicatie. Een makelaardij met kennis van zaken, veel aandacht voor de menselijke kant van de verkoop met een up-to-date-werkwijze. Op Funda beoordelen onze klanten ons met een 8,5 als het gaat om verkoopervaringen.

Wat zeggen klanten zoal over onze aankoopbegeleiding op Funda?
 • De makelaar is serieus heeft kennis van zaken en luistert goed naar de verkopende partij. Wat onze vorige makelaar in 7 jaar niet kon, realiseerde makelaar Peter Erdman in 7 weken.
 • BETROUWBAAR, eerlijk advies en deskundigheid, een fijn gesprek en de goede voorbereiding van een goede foto-presentatie hebben er voor gezorgd dat onze woning zeer snel is verkocht. Bedankt team Erdman
 • We zijn zeer tevreden over het hele verkooptraject van onze woning. De nuchterheid en het persoonlijke contact staat voorop, dit draagt bij aan het prettig zaken doen. Hiertoe hebben we dan ook gebruik gemaakt van Erdman Makelaardij bij de aankoop van onze nieuwe woning, dit traject is dan ook naar alle tevredenheid gelopen.
 • Wij hadden een zgn. een horrordossier waarbij de geldverstrekker extreem moeilijk deed, terwijl we ruim onder ons budget zaten. Peter, Karin en de rest van het kantoor hebben ons ontzettend geholpen en zich hard voor ons gemaakt, zodat we uiteindelijk onze financiering net op tijd rond hebben gekregen. Service is niet alleen maar goed, is bovenmatig top!
Het verkopen van een woning is een weloverwogen besluit waarbij vele factoren een rol spelen. Wij beseffen als geen ander dat op het moment dat je je woning te koop zet, er een spannende tijd voor je aanbreekt. Zeker in de huidige markt komt er bij het verkopen van jouw woning meer bij kijken dan alleen het plaatsen van een “te koop bord”. Wij adviseren en begeleiden je in het gehele proces van prijsbepaling tot en met de aktepassering bij de notaris.

Je huis verkopen, dat wil je in één keer goed doen

Als je je huis wilt verkopen zijn er drie randvoorwaarden:
 • Je wilt de maximale opbrengst realiseren
 • Je wilt vlot en binnen de gestelde termijn je woning verkocht hebben
 • Je wilt je focussen op je nieuwe woonsituatie en dus niet op administratie en zorgen over de te verkopen woning
Omdat een huis vaak een van je kostbaarste bezitten is en je in geval van verkoop ook niets aan het toeval wilt overlaten, is het belangrijk dat je professioneel wordt bijgestaan. Erdman Makelaardij kan je in de verkoop van A tot Z begeleiden. Uiteraard startend met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en eindigend met de aktepassering.

Wat komt er kijken bij verkoop?

 • Advies over reële waarde van de woning en de vraagprijs, aan de hand van een marktonderzoek
 • Samen met jou bepalen we de voorwaarden waaronder je wilt verkopen en de bijkomende kosten
 • Middels een NVM bemiddelingsovereenkomst leggen we alle afspraken schriftelijk vast, zodat er geen onverwachte verrassingen ontstaan
 • De woning wordt ‘opgenomen’ en we bespreken vragen als ‘de tijd die je hebt voor de verkoop’, de reden van verkoop etc. Ook word je gevraagd een NVM vragenlijst en een lijst van roerende zaken in te vullen
 • Een foto zegt meer dan 1000 woorden: wat een huis tot een thuis maakt, staat en valt met goede verkoopfoto’s. Een professionele fotograaf fotografeert je woning en maakt tevens 360-graden foto’s en een videoreportage. Potentiele kopers kunnen zo online jouw woning ‘bezichtigen’ alsof ze live binnen zijn
 • Wij bezoeken de woning en maken een pakkende beschrijving van de woning voor de advertenties. In combinatie met de foto’s ontstaat er dan een full colour presentatie voor onder andere brochures, onze etalage, websites en Funda. In overleg met jou plaatsen we publicaties en/ of advertenties.
 • We verrichten kadastraal- en bestemmingsplanonderzoek. Waarbij we ook eventueel proberen te achterhalen of er eventuele bodemverontreiniging te verwachten is.
 • Je krijgt een advies omtrent de wenselijkheid tot het uitvoeren van een bouwtechnisch onderzoek.
 • We gaan ons uiterste best doen de juiste koper, die beschikt over voldoende financiële draagkracht te vinden voor jouw woning. Waarbij we altijd bovenstaande randvoorwaarden als leidraad aanhouden.
 • Ziet een potentiele koper jouw huis als zijn nieuwe thuis? Dan leiden we deze koper graag rond in de woning, waarna we jou direct informeren over de reacties.
 • Bij een serieuze koper onderhandelen wij in overleg met jou over de verkoopprijs en bijkomende condities. Uiteraard worden bij verkoop alle relevante zaken vastgelegd in een koopovereenkomst.
 • Het is zover: de overdracht! Wij zien erop toe dat, tot en met de overdracht bij de notaris, de afhandeling op een correcte manier plaatsvindt.
 • Vlak voor de aktepassering wordt samen met de koper de meterstanden genoteerd en wordt de woning voor de laatste keer geïnspecteerd. Deze inspectie wordt vastgelegd in een rapport.
 • Evaluatie van het verkoopproces en eventuele nazorg
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring