Mijn favorieten

Taxatie van je woning

De zekerheid van vakbekwaamheid

Sinds er geen wettelijke beëdiging meer is mag iedereen zich makelaar of taxateur noemen. Een risicovolle ontwikkeling, gezien de grote (financiële) belangen die met de aan- en verkoop van onroerend goed gemoeid zijn.

Daarom is het NRVT opgericht. Het NRVT bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register Taxateur en dient, als centraal register van vastgoedtaxateurs, het publiek belang van vastgoedwaarderingen.

Peter Erdman is in het register onder nummer RT716191183 als Register Taxateur ingeschreven in twee kamers
  • kamer Wonen
  • kamer Bedrijfsmatig vastgoed


Woningtaxaties

Wat is mijn woning waard? Dat is een vraag die veel mensen bezighoudt als ze een woning willen kopen of verkopen, of als ze een gewijzigde financiering wensen met het huis als onderpand. Ook de belastingdienst is geïnteresseerd in de waarde van je huis. Veelal waardeert een eigenaar het huis anders dan bijvoorbeeld een toekomstige koper of een geldverstrekker of de inspecteur van de belastingdienst.

Belangrijk is dan de objectieve waarde vast te stellen. Daarom schakel je een onafhankelijk en gekwalificeerde taxateur in om voor jou de zaken te behartigen. Bij ons kantoor ben je aan het goede adres. Peter Erdman is als Register Taxateur al jaren actief in deze tak van sport en kan je derhalve uitstekend van dienst zijn. De taxatierapporten (gevalideerd of niet gevalideerd) worden door alle financieringsinstellingen en door bijvoorbeeld de belastingdienst geaccepteerd.

Wij hebben de kennis in huis de juiste objectieve waarde vast te stellen voor het door jou aangegeven concrete doel. Er zijn diverse zaken waarvoor een taxatierapport noodzakelijk is.

Je kunt bijvoorbeeld denken taxatierapporten voor:
  • financieringen al dan niet met NHG (nationale hypotheekgarantie), zoals het NWWI / Taxateurs Unie
  • beslissingen bij verkoop of aankoop
  • vaststelling van de waarde voor de belastingdienst (WOZ)
  • waardering i.v.m. overdracht aan kinderen
  • herbouwwaarde voor verzekering
  • huurwaarde bij verhuur
  • onteigening etc.

Kijk voor meer informatie op www.nrvt.nl of www.nwwi.nl

Wij zijn je graag van dienst!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring