Mijn favorieten

Woningmakelaardij aankoopbegeleiding

Starter op de woningmarkt? Samen je eerste woning kopen? Register makelaar Peter Erdman helpt je stap voor stap op weg!

Je eerste huis samen kopen; een grote stap in je leven

Ook een stap die je weloverwogen moet nemen. Peter Erdman is dé specialist die je uitlegt wat daar allemaal bij komt kijken. Zo kan hij er voor zorgen dat je niet te veel betaalt, beoordeelt hij het koopcontract maar kijkt hij ook of je droomhuis een goede start is voor als je op termijn wat groters wilt. Zo kun je een verantwoorde keuze maken en houd je misschien nog wat extra’s over om je nieuwe huis in te richten.

Bent u doorstromer op de woningmarkt?

Peter Erdman begeleidt je deskundig van de oude naar jouw nieuwe woning. Een nieuwe woning is een heerlijk vooruitzicht. Zeker als deze wat groter is en je straks meer ruimte hebt. Maar niet alleen jouw nieuwe woning is belangrijk, ook jouw huidige woning wil je natuurlijk op het juiste moment én tegen de beste prijs verkopen. Peter Erdman is dé specialist die je tijdens de gehele aan- en verkoop deskundig kan begeleiden. Vanaf waardebepaling, het voeren van onderhandelingen tot en met de afhandeling bij de notaris. Of bij allerlei andere zaken waar je misschien niet aan denkt of geen tijd voor heeft.

De voordelen van aankoopbegeleiding bij Erdman Makelaardij?

  • Je wordt altijd bijgestaan door een ervaren en gecertificeerd NVM aankoopmakelaar
  • We hebben grote lokale bekendheid van de markt en omgevingsfactoren
  • Door een uitgebreid netwerk zijn wij vaak op de hoogte van woningen die potentieel in de verkoop komen
  • Bieden advies over alles m.b.t. aankoopbegeleiding, denken met je mee en helpen je stap voor stap door het aankoopproces
  • Advies over bouwkundige staat/ reële waarde van de woning
  • We beschikken over een zakelijke en objectieve blik op de woning met de nodige juridische kennis
  • Ervaren in onderhandeling, op de hoogte van regelgeving en doorzien de ‘kleine lettertjes’ in het koopcontract, wat resulteert in een lagere koopprijs
  • Bewaken deadlines, controleren alle stukken en nemen de aankoopadministratie van je over met als doel: een zo laag mogelijke aankoopprijs voor jou als koper met de meest gunstige voorwaarden
  • En voor de kosten hoef je het niet te laten. Wij rekenen 10% van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke koopsom, met een minimum van € 1500,-- en een maximum van €2750,-- (bedragen inclusief BTW). U weet dus altijd waar u aan toe bent!


Waarom Erdman makelaardij:

Kritisch, scherp en we doen net dat stapje extra wat je mag verwachten van een ervaren makelaar en dat zie je terug bij de klant-beoordelingen op Funda: Erdman makelaardij scoort een 9,3 op aankoopbegeleiding.

Wat zeggen klanten zoal over onze aankoopbegeleiding op Funda?

“Een "stevige" en vakkundige makelaar die heel goed begreep wat wij zochten en ons met beide benen op de grond hield. Suggesties deed voor interessante objecten. Daarnaast veel eigen initiatief toonde en enthousiasme voor het vak uitstraalde. Het heeft ons veel opgeleverd”

Erdman onderzoekt en adviseert, waar menig makelaar stopt en is zelfs op vakantie adres bereikbaar! Communicatie verloopt zowel via telefoon als per e-mail en is vriendelijk en professioneel.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring