Omschrijving

Ben jij opzoek naar een plek waar je je droomhuis kunt bouwen? Dit is je kans! Een ruime bouwkavel van ca. 1000 m2! gelegen aan Viaductstraat 87 te Ter Apel

Aan het vaar- en viswater gelegen bouwkavel voor het bouwen van een vrijstaande woning. Eén van de weinige mogelijkheden in Ter Apel waar u uw eigen ideeën kunt verwezenlijken en uw droomhuis kunt bouwen!

Momenteel staat op het terrein nog een garage en een grote stenen schuur. Verkoper zal deze na verkoop verwijderen. Een bodemonderzoek is nog niet uitgevoerd. De kosten voor zowel het verwijderen van de opstallen als het bodemonderzoek zal verkoper voor zijn rekening nemen.

De kavel heeft een breedte van ca. 15,5 meter en een lengte van ca. 65 meter. Zie hiervoor de schets van de kadastrale tekening.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 79.000 k.k.
Vraagprijs per m2
€ inf
Aangeboden sinds
13-04-2021
Status
VERKOCHT
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort woonhuis
,
Soort bouw
Niet van toepassing
Bouwjaar
Oppervlakte en inhoud
Wonen
m2
Overige inpandige ruimte
m2
Gebouwgebonden buitenruimte
m2
Perceel
1000 m2
Inhoud
0 m3
Indeling
Energie
Energielabel
Niet beschikbaar
Kadastrale gegevens
Vlagtwedde | 1838
Oppervlakte
1000 m2
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Buitenruimte
Liggingen
Vrij uitzicht, aan vaarwater
Tuin
Geen tuin

Foto's

PlattegrondenLocatie