Mijn favorieten

Erdman, zelfstandig adviseur van RegioBank, altijd in de buurt

Veel mensen willen graag een bank in de buurt. Om gewoon even binnen te kunnen lopen voor een vraag of een goed advies. Een kantoor om de hoek, met een bekend gezicht.

U wilt zelf kiezen hoe u uw geldzaken wilt regelen

Iedereen kan bij RegioBank Erdman binnenlopen. Wij zijn het kantoor om de hoek. Bij ons kunt u uw geldzaken regelen zoals u dat wilt. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiele App. En dat kost u niets extra’s. Ook niet voor papieren bankafschriften of overschrijfkaarten. U kunt bij ons terecht voor betalen, sparen, alles. We nemen de tijd voor persoonlijke aandacht. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we echt advies op maat geven.

Dichtbij en betrokken

RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. Zo kunt u uw geldzaken regelen met iemand die u kent en die weet wat er speelt in uw omgeving. ‘Wij vinden het belangrijk om dichtbij onze klanten te staan en om advies op maat te geven. Voor alle bankzaken is het heel prettig dat mensen niet ver hoeven te reizen naar hun bank.”

Gewoon binnenlopen

Bent u nieuwsgierig naar de persoonlijke bank bij u in de buurt en wilt u meer weten of vrijblijvend kennismaken? Loop dan eens bij ons binnen. Wilt u direct een afspraak bel dan 0599-582000.

Erdman, Zelfstandig Adviseur van RegioBank, een onafhankelijke tussenpersoon. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen wij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen wij exclusief voor RegioBank.Klik voor meer informatie over de producten van Regiobank op onderstaande link.

Ga naar onze RegioBank pagina!

Advieswijzer Erdman
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring