Mijn favorieten

Hypotheken

Uw Hypotheek regelen via Erdman Makelaardij o.z. ? Een verstandige keuze!

Aan een hypotheek zit u vaak járen vast. Tijdens die periode kan er veel veranderen. U wilt bijvoorbeeld verbouwen, uw hypotheek verhogen of juist meer aflossen. Vaak merkt u pas dan of u de juiste keuze heeft gemaakt.

Ook als u reeds een bestaande hypotheek heeft kan het, na het verloop van de rentevaste periode bij de huidige geldverstrekker, voordelig zijn uw hypotheek eens opnieuw onder de loep te nemen. Dit kan u in veel gevallen een behoorlijke besparing opleveren!

Het op een deskundige wijze geven van advies met betrekking tot hypotheken is een vak apart. Daarom is hypotheekspecialist Peter Erdman ingeschreven bij de SEH – Stichting Erkend Hypotheekadviseur. Dit betekent dat uw hypotheekwensen op een deskundige en geheel op uw situatie afgestemde wijze worden vertaald naar een passende hypotheekoplossing. Peter Erdman heeft jarenlange ervaring op het gebied van hypotheekadvisering en kan in combinatie zijn expertise als NVM makelaar uw op veel terreinen van dienst zijn. Deze combinatie van ervaring zowel op de makelaardij als hypotheekadvisering wordt door veel relaties gewaardeerd. Wij nodigen u dan van harte uit voor een vrijblijvend gesprek en zelf deze voordelen te ervaren.

In het adviestraject zoeken wij in overleg met u de beste hypotheek voor úw specifieke situatie, nu en later. En natuurlijk met een messcherpe rente! Wij zijn niet gebonden aan een bank of andere geldverstrekker en kunnen u daarom onafhankelijk adviseren. Om deze onafhankelijkheid te onderstrepen werken wij (voor zover mogelijk) niet op provisiebasis. U weet van tevoren wat uw hypotheekadvies kost en bent er zeker van dat provisie absoluut geen invloed heeft op de keuze van geldverstrekker en de advisering!

Voor nadere informatie over onze werkwijze kunt u onder “Downloads" ons Dienstverleningsdocument raadplegen. Ook verwijzen wij u graag naar onze Algemene voorwaarden en onze Dienstenwijzer. Nadere informatie over de SEH - Stichting Erkend Hypotheekadviseur kunt u vinden op www.erkendhypotheekadviseur.nl

Erdman Makelaardij o.z. heeft een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder nummer 12005209 voor het bemiddelen in o.a. hypotheken.

Kijk voor meer informatie op www.afm.nl
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring