Een hypotheek is voor velen een complex product. Daarbij wil je geen dingen over het hoofd zien. Als onafhankelijk adviseur zijn we jouw gids in het zoeken naar een passende hypotheek. Met een objectieve blik kijken we naar welke hypotheek het beste bij jou past en zonder daarbij het totaalplaatje, inclusief eventuele risico’s, uit het oog te verliezen. Op het moment van afsluiten van je hypotheek, maar ook tijdens de looptijd. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Hoe werken we?

 1. Kennismaken en Inventariseren
  Wij nemen de kosten voor dit gesprek voor onze rekening. Graag maken we een afspraak met je voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast. Tijdens dit gesprek horen we graag wat je plannen zijn en zullen we je vertellen wat wij voor je kunnen betekenen en wat hier de kosten van zijn. Ook zullen we een eerste berekening maken hoeveel je kunt lenen. Besluit je met ons verder te gaan, dan krijg je een opdrachtbevestiging waar de afspreken die we maken in staan en zodat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan!
 2. Analyseren en Adviseren
  Op basis van de door jou aangeleverde gegevens gaan we dieper op je situatie in. Zo kijken we bijvoorbeeld welke inkomensrisico’s je loopt als je onverhoopt arbeidsongeschikt of werkloos mocht worden. Wat gebeurt er bij overlijden of hoe is je inkomen op je pensioendatum. Allemaal zaken die we voor je in kaart brengen.
 3. Bemiddelen
  Wij zijn niet gebonden aan een financiële instelling. Dat betekent dat we je onafhankelijk adviseren. Jouw wensen staan centraal bij de uiteindelijke keuze van een hypotheekverstrekker. We vergelijken alle rentes van de verschillende aanbieders. We vragen de offerte voor je aan en bespreken deze met je. We ontzorgen en begeleiden je tot en met de sleuteloverdracht.
 4. Nazorg
  Als je uiteindelijk de woning op naam hebt gekregen en lekker geniet van je nieuwe plekje, houdt voor ons het werk niet op. 24 uur per dag, 7 dagen in de week wordt je hypotheek “gemonitord”. Dit doen wij via De Nationale Hypotheekbond. In dit programma worden dagelijks de veranderingen in de markt, waaronder rentes, premies en voorwaarden, bijgehouden. Dit doen wij in combinatie met ons hypotheekservice abonnement. Mocht er voor je een besparing mogelijk zijn, zullen we je inlichten.

De Algemene voorwaarden inzake Financiële dienstverlening van Makelaardij Erdman VOF zijn van toepassing.