Waarom is het voor jou zo belangrijk dat wij onafhankelijk zijn?

Als er iets met je kostbare spullen gebeurt, wil je dat die goed verzekerd zijn. Dat geldt voor je auto, je huis en inboedel, je fiets, brommer of caravan. Maar ook als je op vakantie gaat of een uitkering wilt na een ongeval.

Nederland telt veel verzekeringsmaatschappijen. Elke maatschappij heeft eigen producten met unieke kenmerken. De verschillen hierbij zitten bijvoorbeeld in de hoogte van de premie die een verzekeraar rekent. Of de kortingen waar je recht op hebt.

De voorwaarden van de verzekeringen kunnen ook verschillen. Soms lijken die op papier heel klein, maar bij een schade bepalen die kleine verschillen juist vaak of je wel of geen recht hebt op een vergoeding.

Jij kunt niet overal verstand van hebben. En wij kunnen ons voorstellen dat je van verzekeringen en verzekeringsvoorwaarden geen verstand wilt hebben! Daarom is het verstandig je te laten bijstaan door een deskundig verzekeringsadviseur. De adviseurs van Erdman dus!

Het is voor jou belangrijk dat iemand met kennis van zaken opkomt voor jou belangen. Als onafhankelijk adviseur nemen wij je die zorg uit handen.

Juist omdat de verzekeringsmaatschappij in kwestie niet “onze baas” is kunnen wij ons sterk maken voor jou belangen.

Dat is nou onafhankelijk zijn.