Mijn favorieten

Bedrijfsmakelaardij huur

Je wilt je bedrijfspand verhuren. Hier komt veel bij kijken, want je doet zaken in een lastige markt met vaak wijzigende regelgeving. Welke huur kan je vragen? Waar moet je rekening mee houden?

Wij zijn  lid van NVM. Dit is niet alleen het kwaliteitsmerk voor de koopbedrijfsmarkt, maar ook voor de huurbedrijfsmarkt. Daarom stelt de NVM hoge eisen aan de kwaliteit van de dienstverlening die haar leden verstrekken. Samen gaan we aan de slag om je bedrijfsobject zo goed mogelijk in de markt te zetten.

Loop daarom eens bij ons binnen. In een vrijblijvend gesprek kunnen we je de mogelijkheden uiteenzetten.

Je bedrijfsobject verhuren in 4 stappen:

Stap 1: Het aanbieden van je bedrijfsobject

Samen bespreken we het object dat je wilt verhuren. De afmetingen en bijzondere eigenschappen worden genoteerd en je geeft aan welke eisen je stelt aan de potentiële huurder.  

Een belangrijk aspect is het bepalen van de juiste huurprijs. Als geen ander zijn wij op de hoogte van de markt en kunnen voor je een reële maximaal haalbare huurprijs vaststellen. Zo kan je bedrijfsobject uitgebreid en met alle kenmerken op fundainbusiness.nl worden geplaatst.

Stap 2: De bezichtiging

De gegevens van je pand zijn uitgebreid opgenomen en potentiële belangstellende worden geïnformeerd. Ook wordt gekeken naar de eisen die je zelf stelt aan potentiële huurders. Komt dit met elkaar overeen, dan worden geïnteresseerde kandidaten uitgenodigd om het object te bezichtigen. 

De bezichtiging biedt ons een goede gelegenheid te achterhalen waarom de kandidaat-huurder geïnteresseerd is in juist jouw bedrijfspand. En waar aanvullende vragen liggen. Na de bezichtiging brengen altijd verslag aan je uit over het resultaat.

Stap 3: De acceptatie

Er wordt zorgvuldig gekeken naar jouw eisen en wensen, want je neemt uiteindelijk zelf de beslissing of je in zee gaat met de huurder. Wij werken met een NVM toets.  Je toekomstige huurder wordt in dat geval gescreend op kredietwaardigheid, identiteit, enz, enz. Besluit je de kandidaat-huurder te accepteren? En besluit de kandidaat-huurder jouw object te accepteren? Dan komt er een belangrijke taak voor ons en kunnen we verder in het traject. 

Wij controleren samen met de kandidaat-huurder het object en stellen eventueel een inspectierapport op. Zo hebt je beiden meteen een duidelijk overzicht van de staat van het bedrijfspand. Gaat de kandidaat-huurder akkoord, dan wordt een lijst opgesteld met over te nemen zaken. Wij kunnen je hier in ondersteunen.

Stap 4: De huurovereenkomst

Voor huurovereenkomsten nemen we over het algemeen het meest recente contract van de ‘Raad voor onroerende Zaken’ (ROZ) als basis. In de huurovereenkomst worden de standaardgegevens en eventuele bijzondere bepalingen opgenomen. 

Na tekening van de overeenkomst vindt de sleuteloverdracht plaats. De huurder wordt middels de toelichting op de overeenkomst uitgebreid geïnformeerd over hun rechten en plichten. Zo komt de huurder en jij niet voor verrassingen te staan.

Graag verzorgen we de bemiddeling van jouw te verhuren bedrijfspand!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring