Actief en betrokken

-->
Vorige | Volgende

Viaductstraat 0 ong TER APEL

Vraagprijs € 79.000 k.k.

Neem contact met ons op

0599-582000

info@erdman.nl

Omschrijving

BOUWKAVEL van ca. 1000 m2! gelegen aan Viaductstraat 87 te Ter Apel Aan het vaar- en viswater gelegen bouwkavel voor het bouwen van een vrijstaande woning. Eén van de weinige mogelijkheden in Ter Apel waar u uw eigen ideeën kunt verwezenlijken en uw droomhuis kunt bouwen! Momenteel staat op het terrein nog een garage en een grote stenen schuur. Verkoper zal deze na verkoop verwijderen. Een...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Ligging
Aan drukke weg

Omschrijving

BOUWKAVEL van ca. 1000 m2! gelegen aan Viaductstraat 87 te Ter Apel

Aan het vaar- en viswater gelegen bouwkavel voor het bouwen van een vrijstaande woning. Eén van de weinige mogelijkheden in Ter Apel waar u uw eigen ideeën kunt verwezenlijken en uw droomhuis kunt bouwen!

Momenteel staat op het terrein nog een garage en een grote stenen schuur. Verkoper zal deze na verkoop verwijderen. Een bodemonderzoek is nog niet uitgevoerd. De kosten voor zowel het verwijderen van de opstallen als het bodemonderzoek zal verkoper voor zijn rekening nemen.

De kavel heeft een breedte van ca. 15,5 meter en een lengte van ca. 65 meter. Zie hiervoor de schets van de kadastrale tekening.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1000 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Vlagtwedde
Sectie
I
Perceel
1838
Oppervlakte
1000 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan drukke weg

Foto's

Kaart Viaductstraat 0 ong TER APEL

naar Viaductstraat 0 ong TER APEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand