Actief en betrokken

-->
Vorige | Volgende

Van Schaikweg 0 ong EMMEN

Prijs op aanvraag 

Neem contact met ons op

0599-582000

info@erdman.nl

Omschrijving

Stads wonen met allure dat is vanaf eind 2020 mogelijke! Het starten met bouwen staat gepland voor begin januari 2020! Heeft u nog geen kavel gekozen? Wees er snel bij, voor u het weet bent u te laat! Energieneutraal wonen aan de rand van het centrum van Emmen. Dat klinkt toch bijna te mooi om waar te zijn? Binnenkort kan het! Heldenhof is een bijzonder project van Geveke Bouw & Ontwikkeling. Stads...

Kenmerken

Soort woning
Stads-woning
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2019
Ligging
In centrum

Omschrijving

Stads wonen met allure dat is vanaf eind 2020 mogelijke! Het starten met bouwen staat gepland voor begin januari 2020! Heeft u nog geen kavel gekozen? Wees er snel bij, voor u het weet bent u te laat!

Energieneutraal wonen aan de rand van het centrum van Emmen. Dat klinkt toch bijna te mooi om waar te zijn? Binnenkort kan het!

Heldenhof is een bijzonder project van Geveke Bouw & Ontwikkeling. Stads wonen tegen het centrum van Emmen. Gezellig een terrasje pakken, genieten van een voorstelling in de schouwburg, lekker winkelen… alles op loopafstand!
Het project Heldenhof bestaat uit 30 energie neutrale stadswoningen gelegen aan de Van Schaikweg. Een locatie met historie. Voorheen rukten vanaf hier de heldhaftige lieden van de brandweer en ambulance uit. Op de locatie bevindt zich tevens nog een bunker die stamt uit de koude oorlog. De bunker is in het project geïntegreerd.
Heldenhof bestaat uit verschillende woningtypes. Van 2-laagse woningen met 3 slaapkamers tot 3-laagse woningen met 4 slaapkamers, een leefkeuken op de begane grond en een grote living op de eerste etage. Voor elk wat wils!

Situatie
Het project Heldenhof wordt omsloten door de Van Schaikweg en de Klepel. Op nog geen 250 meter lopen bevinden zich supermarkten en allerlei andere voorzieningen. Heldenhof ligt letterlijk tegen de rand van het centrum van Emmen.
Voor Heldenhof is gekozen voor een hofopzet waarbij de woningen georiënteerd zijn op de omliggende omgeving. De binnenzijde van het hof is bestemd voor parkeren en groen. De meeste woningen beschikken over een parkeerplaats op eigen kavel. Het hof wordt ontsloten via de Klepel. Verder voert er een openbare route door het hof.
Naast het project Heldenhof bevindt zich de bunker uit de tijd van de koude oorlog. De bunker wordt ingepast in het plan en krijgt een publieke functie, mogelijk in de vorm van een soort expositieruimte.

De woningen
Heldenhof bestaat op hoofdlijnen uit drie basis woningtypes (A, B en C) met daarop enkele variaties. Alle woningen zijn energieneutraal en door middel van de kopersopties te personaliseren.
Woningtype A (ca. 100 m2) bestaat uit 2 lagen. Op de begane grond bevinden zich de keuken en woonkamer. De eerste etage bestaat uit 3 slaapkamers, een badkamer en een berging/technische ruimte.
Woningtype B (ca. 140 m2) bestaat uit 3 lagen. Op de begane grond bevindt zich een grote leefkeuken en een bijkeuken/berging. De eerste etage voorziet in een grote living en een slaap-/hobbykamer. De tweede etage bestaat uit 2 slaapkamers, een badkamer en een berging/technische ruimte.
Woningtype C (ca. 112 m2) bestaat uit 2 lagen. Met een breedte van 6 m biedt deze woning volop ruimte. Op de begane grond bevinden zich de keuken en woonkamer. De eerste etage bestaat uit 3 slaapkamers, een badkamer en een berging/technische ruimte.

Kenmerken
- Duurzaam: gasloos en energieneutraal
- Compleet: standaard voorzien van o.a. sanitair en tegelwerk en zonnepanelen
- Comfortabel: standaard voorzien van uitstekende isolatie en vloerverwarming
- Onderhoudsarm: er wordt gebruik gemaakt van onderhoudsarme materialen
- Hoogstaande architectuur
- Diverse opties: personaliseer uw woning

Energie neutraal
Een energie neutrale woning is een uiterst duurzame woning. Energie neutraal (ook wel EPC = 0) betekent dat alle energie die nodig is voor verwarming, warm tapwater en ventilatie (gebouw gebonden energieverbruik) zelf opgewekt wordt. Dit gebeurt door bijvoorbeeld zonnepanelen. De berekening hiervoor is gebaseerd op gemiddelden en een genormeerd verbruik en komt voort uit NEN 7120. Uw energierekening bestaat dus in principe grotendeels uit huishoudelijk energieverbruik.

Financiering duurzame woningen
Voor duurzame woningen gelden extra aantrekkelijke financieringsvoorwaarden. Zo is extra kredietruimte mogelijk. Ook geven veel aanbieders van hypotheken aanzienlijke rentekortingen. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Onze makelaars kunnen u hier uitgebreid over informeren.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Stads-woning
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019
Daktype
plat dak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
101 m²
Bruto inhoud
358 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
1

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In centrum

Foto's

Kaart Van Schaikweg 0 ong EMMEN

naar Van Schaikweg 0 ong EMMEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand