Actief en betrokken

-->
Vorige | Volgende

Boermarkeweg 50 C EMMEN

Huurprijs € 100 per m²/jaar

Neem contact met ons op

0599-582000

info@erdman.nl

Omschrijving

Bij het Scheperziekenhuis aan de Boermarkeweg op het Scheperpark in Emmen, wordt op een perfecte locatie te huur aangeboden onder architectuur gebouwde praktijkruimte, kantoorruimte en of bedrijfsruimte voor gezondheidszorg gelieerde bedrijven of ander soortige bedrijven, denk aan een advocaat, notaris, letselschadeadvocaat, accountant enzovoort. De gebruiksoppervlakten die worden aangeboden...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
55 m²
Opp bedrijfshal
55 m²

Omschrijving

Bij het Scheperziekenhuis aan de Boermarkeweg op het Scheperpark in Emmen, wordt op een perfecte locatie
te huur aangeboden onder architectuur gebouwde praktijkruimte, kantoorruimte en of bedrijfsruimte voor gezondheidszorg gelieerde bedrijven of ander soortige bedrijven, denk aan een advocaat, notaris, letselschadeadvocaat, accountant enzovoort. De gebruiksoppervlakten die worden aangeboden variëren bruto van circa 111 m2 tot circa 408 m2, het is ook mogelijk units aan elkaar te koppelen, waardoor u een grotere oppervlakte kunt benutten.

Het gebouw is geheel voorzien van isolatieglas en isolatie voorzieningen, de centrale ruimte is van airco voorzien, iedere unit afzonderlijk is ook voorzien van een eigen airco installatie.
De eerste etage en tweede etage zijn bereikbaar via twee afzonderlijke trap opgangen en een lift installatie, deze lift installatie is geschikt voor brancard en rolstoel.
De units afzonderlijk, zijn ook toegankelijk voor brancard en rolstoel.
Videofoon installatie naar de hoofdingang en centrale deur ontgrendeling vanaf de gehuurde unit. Deurbel bij de toegangsdeur van iedere unit.

Per unit, Dames toiletruimte met w.c wandcloset, voorportaal waarin fonteintje, geheel betegeld. Heren toiletruimte met w.c wandcloset, voorportaal waarin fonteintje, geheel betegeld. Pantry met keukenblok, deels betegeld. Systeemplafond met inbouw verlichting (basisuitvoering). Iedere unit is voorzien van een brand- rook- meldsysteem. Airco voor de gehuurde ruimte (basisuitvoering) De units worden zelfstandig aangesloten op het energie net, te weten elektra, gas, water en ook telefonie. De aansluiting tot in de meterkast voor telefonie wordt uitgevoerd.Centrale verwarming met radiatoren (basisuitvoering) en warmte terugwin systeem. Videofoon installatie.

Bij de hoofdentree bevindt zich de videofoon installatie. Het is de bedoeling dat van maandag tot en met vrijdag in de bloktijd 07.50 uur tot 18.30 uur cliënten vrij het gebouw in kunnen lopen en zich kunnen begeven naar het te bezoeken bedrijf. In overleg kan deze bloktijd worden aangepast. Het bedrijf bepaald zelf of haar toegangsdeur open is, of dat na aanbellen de deur wordt geopend. Voor en na de benoemde bloktijd zal de hoofdingang automatisch worden afgesloten en kan via de videofooninstallatie toegang worden gevraagd aan het bedrijf dat men wil bezoeken.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Service kosten
€ 20 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
55 m²
In units vanaf
55 m²
Opp bedrijfshal
55 m²
In units vanaf
55 m²
Energielabel
Klasse A

Foto's

Kaart Boermarkeweg 50 C EMMEN

naar Boermarkeweg 50 C EMMEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand